Wine EnoGASTRO VIP Event stiže u utorak 29. ožujka u Rijeku . Event će se održati u Hotelu Bonavia Plava Laguna 29. ožujka 2022.g. od 14 sati do 19 sati.
Održat će se bogat program radionica, predavanja i edukacija uz humanitarne kuharske prezentacije lokalne gastronomije. Ulaz, radionice i predavanja su besplatna. Event je namijenjen turizmu i njegovim akterima kao i djelatnostima vezanim uz njega i HoReCa sektoru.
Na stranicama društvenih mreža WINE ENOGASTRO VIP EVENT nalazi se cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije nalaze se na web stranici.
Ovo je šesta uzastopna godina da se održava Wine EnoGASTRO VIP Event, a Rijeka je naravno domaćin i ove godine! Ove godine event je održan u Zadru Splitu, te u Zagrebu
Pogledajte na fotografijama atmosferu iz Zagreba iz hotela Westin
Program u Rijeci ,29.03.2022. godine, hotel BONAVIA Plava Laguna
13:00 – 14:00 – Prijava gostiju i piće dobrodošlice
14:00 – 14:15 – Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori
14.15 – 14:45 – Druženje sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda
14.50 – 15:10 – Kastavska belica – biser Hrvatskog primorja (degustacijska radionica), vinar Dejan Rubeša, sommelier i ugostitelj Nenad Kukurin i enolog Tomislav Pavlešić
15:10 – 15:25 – Digitalni marketing u turizmu i ugostiteljstvu, direktor i vlasnik marketinške agencije Atauctus, Josip Ukalović
15:25 – 15:45 – Ekološka izvrsnost vinarije Šakaulj, sommelierka, Ines Matić Matešković
15:45 – 16:30 – Ruku pod ruku s okusima vina Prelac, (degustacijska radionica), Slovenska sommelierka i „naša vinska enciklopedija” Mira Šemić
16:40 – 17:30 – Pauza uz druženje i humanitarne kuharske prezentacije lokalne gastronomije
17:30 – 18:10 – Preduvjet za razvoj turizma, povećanje posjećenosti u ugostiteljstvu te povećanje profita, sommelier i ugostitelj Mario Meštrović
18:10 – 18:40 –Unaprijeđenje odjela hrane i pića, FB Manager i sommelier, Josip Orišković
18:40 – 19:00 – Neistražena vina Slavonije (degustacijska radionica), sommelier i predstavnik vinarije Krauthaker, Tomislav Razumović
19:00 – 19:20 – „Ovdje puše bura” Degustacijska radionica Bura Brew Istarske craft pivovare, sommelier, Zvonimir Pelko
19:15 – 20:00 – Izlagački prostor se zatvara i priprema za večeru
20:00 – 23:00 – Degustacijska humanitarna večera za VIP uzvanike (goste pozivaju izlagači).Prezentaciju će stručno voditi vrhunski sommelieri i kuhari.
23:00 kraj – Zahvala uzvanicima od strane TIMA Wine EnoGastro Vip Event-a